Cea de-a treia editie a festivalului cateilor, HamFest 2015, isi deschide portile in Bucuresti, sambata si duminica, 13 si 14 iunie, incepand cu orele 11.00. Va invitam sa petrecem impreuna cel mai amuzant si relaxant weekend al verii!

 

HamFest 2015 13 14 iunie festivalul cateilor si oamenilor lor red panda romania

Cel mai vesel eveniment al verii, festivalul cateilor si oamenilor lor, este organizat de Asociatia Red Panda si Planeta HamHam, pe Bd. Barbu Vacarescu nr. 162, Bucuresti.

Oameni si companioni canini sunt asteptati la festivalul HamFest, unde vor avea parte de cele mai haioase concursuri, cele mai simpatice premii si cei mai speciali invitati. Vizitatorii vor putea achizitiona produse pentru catei la cele mai bune preturi, vor beneficia de consultatii veterinare,  sau se vor putea inscrie la numeroase concursuri amuzante cu premii atractive, se vor bucura de momente artistice si demonstratii de dresaj, cursuri si ateliere creative pentru copii sau adulti si multe alte surprize!

Cei care inca nu au un catel acasa, isi pot gasi partenerul ideal la HamFest: catelusi mari si mici, plini de temperament, jucausi, afectuosi sau somnorosi, dupa placul fiecaruia. Cateii vor fi adoptati de la Asociatia Red Panda.

Intrarea este libera!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *