Campanie sterilizari gratuite in Clinceni, octombrie 2015

Sambata, 3 octombrie 2015, revenim pentru a treia oara in Clinceni cu o noua campanie de sterilizari pentru cateii si pisicile cu sau fara stapan din localitate.

Campania se va desfasura la cabinetul veterinar, localizat pe Strada Primaverii, iar programarile se pot face telefonic, la numarul 0726.623.582.

Campania este oferita de 4 Stray Dogs Norway si Red Panda Romania.

Va rugam distribuiti anuntul. Sterilizarea este singura metoda umana de control al populatiei canine si feline.

Va multumim!

Campanie sterilizari gratuite pentru catei si pisici in Clinceni 3 Octombrie 2015

9 thoughts on “Campanie sterilizari gratuite in Clinceni, octombrie 2015

 1. Am o catelusa la servici, respectiv la revizia de vagoane bucuresti grivita, si as dori sa aflu cand si undr o pot aduce sa poata beneficia de sterilizare, a avut acum o luna si jumatate – doua, primul rand de catei, care au decedat, ea nestiind ce sa faca in cazul lor, cred ca de malnutritie, nu stiu unde a fatat, asa ca sigur au decedat.
  Este aciuita pe aici, are vreo 10 kg., neagra si foarte inteligenta.
  Daca vrea, eventual cineva sa o si adopte ar fi superb.
  Este foarte legata de stapani!; spun asta din proprie experienta, insa nu am unde sa o duc si nici bani necesari sterilizarii….
  Cu multumiri!

  1. Gasiti 2 cabinet veterinare cu sterilizare gratuita chiar in sectorul 1, ele au denumirea de Politia Animalelor. Primul este in Pajura: str Pajura, nr 13, telefon: 0216683647, al doilea este in str Garlei, nr 2, telefon: 0212330527, in spatele Antenei 1 si Primariei Sect 1, la Soseaua Bucuresti Ploiesti, gasiti harta pe net. Este gratuit si cu programare. Succes!

 2. fiind pensionara am adoptat o pisica maidaneza si doresc sa sterilizez ,locuiesc in drumul taberii si as dori un cabinet care ma poate ajuta ! multumesc !

 3. Buna seara ! Detin un pet shop in Bucuresti (intersectia Rahova cu Ferentari) si sunt nevoita sa vad mereu cum se inmultesc animalele comunitare de la curti ,pt ca stapanii nu au bani sa le castreze. Stiti cabinete care sterilizeaza gratuit pisici ? Va multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *