Cum poti ajuta

Daca iubesti animalutele si vrei sa te implici, te asteptam alaturi de noi; echipa Red Panda este mereu dornica de noi colegi. Fiecare dintre noi poate ajuta intr-un fel, trebuie doar sa ne dorim acest lucru.

Iata cateva modalitati prin care te poti implica:

 • avem nevoie de voluntari atunci cand organizam diverse evenimente (campanii de sterilizari, targuri de adoptii, ateliere educative pentru copii, ore de educatie in scoli). Voluntarii pot ajuta la organizarea evenimentelor sau pot sa discute cu vizitatorii despre animalute, sa incurajeze adoptia cateilor si pisicutelor aflate in grija noastra, sa povesteasca despre beneficiile sterilizarii etc.
 • intrucat Centrul de Adoptii este mereu plin, iar numarul animalutelor care au nevoie de ajutor este intotdeauna mare, ne este de mare folos gazduirea temporara a animalutelor pana cand vor fi date spre adoptie finala. Chiar daca le puteti tine numai cateva zile, pana cand gasim alte solutii.
 • uneori se intampla sa avem nevoie sa transportam un animalut la un cabinet veterinar sau sa il luam de pe strada, astfel ca oricine are carnet, masina si timp poate fi de mare ajutor
 • poti ajuta de asemenea cu promovarea proiectelor (pe diverse canale media) sau a cazurilor de animale disponibile pentru adoptie (in cercul tau de cunostinte)
 • de ajutor ne sunt si cunostintele de limba engleza sau alte limbi straine, fotografie, PR, grafica

O alta modalitate foarte importanta prin care poti sustine activitatea noastra este donarea sau strangerea de fonduri:

 • donatii periodice

  poti dona periodic (dupa cum doresti si poti) o anumita suma de bani. Orice suma, oricat de mica, este mai mult decat binevenita. Donatiile se pot face in contul nostru RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000, Piraeus Bank sau prin PayPal (pe adresa donate@red-panda.ro). Daca doresti sa donezi pentru un caz anume, te rugam sa specifici acest lucru in momentul in care faci donatia.

 • adoptie la distanta

  poti adopta la distanta un animalut – daca te impresioneaza un anumit caz si nu poti sa adopti acel sufletel, poti sa donezi bani pentru recuperarea sau intretinerea acestuia.

 • donatii de obiecte, medicamente sau mancare pentru animalute

  poti dona obiecte care sunt de folos unui animalut (boluri de mancare/apa, paturi, zgarzi, lese, hainute, medicamente etc) si de care nu mai ai nevoie; orice donatie de mancarica (fie bobite, fie hrana umeda) este bine primita de patrupedele aflate in grija noastra.

 • incurajeaza donatiile

  poti promova donatiile in cercul tau de prieteni si cunostinte.

 • cumparand de la Charity Boutique

  magazinul nostru caritabil – Charity Boutique – te asteapta cu multe produse frumoase si ieftine. Toti banutii stransi din vanzari se duc exclusiv catre coditele pe care le avem in grija. Produsele le poti vedea pe site sau pe pagina de Facebook.