Ia-ți cățelul și hai la joacă!! Ham Fest 2016, festivalul dedicat cățeilor și oamenilor lor își deschide porțile între 17-18 septembrie, începând cu ora 11.00, la Planeta Ham-Ham, strada Barbu Văcărescu 162-164.

Cum adică?

Adică, așa cum ei sunt cățeii noștri, și noi suntem oamenii lor! E logic, nu? J

Iar odată pe an – măcar o dată pe an! – îi punem pe ei, cățeii, pe primul plan, pe primul loc. Și le oferim toată dragostea, tot răsfățul, toată atenția, toate eforturile noastre. Despre asta este vorba. Despre asta este HamFest.

Noi știm deja că Pufi, Rex, Lola și Azorică sunt niște minunății, niște ființe superioare, extraordinare, unice. Niște vedete, dacă vreți. Dar ceilalți oameni? Ceilalți nu știu! Ce pierdere! Ce eroare gravă! Cineva trebuia să facă ceva și să repare situația! Așa că… asta am facut! J Am făcut HamFest! Vino cu Pufi, cu Rex, cu Lola și Azorică și cu toți ceilalți căței! Arată-ne cine sunt ei! Cel mai lătrător, cel mai mâncăcios, cel mai vesel, cel mai frumos, cel mai bătrân sau cel mai maidanez! Cu cea mai emoționantă poveste sau cu cea mai caraghioasă mutriță! Zeci de concursuri de personalitate, de frumusețe, de aptitudini, sau de povești de viață, asta se întâmplă la HamFest! Și fiecare participant este premiat în mod garantat! Pentru că fiecare cățel este cu adevărat cel mai cel!

Desigur, facem și multe altele la Hamfest: ne relaxăm și lenevim pe săturate, la iarbă verde, cu muzică bună; facem shopping caritabil – cumpărăm bijuterii, haine și accesorii unice, la prețuri imbatabile! Și toate încasările ajută animalele fără stăpân! Mai mâncăm ceva, mai bem o cafea și chiar un smoothie proaspăt preparat – v-am pregătit de toate! – și mai dăm o tură pe la standuri, că avem ce vedea: târg de carte, expoziție de desen, salon de tatuaje temporare, cosmetice naturale realizate manual și câte și mai câte. Asta doar pentru oameni! Iar pentru căței, ehehei! am adus la HamFest cei mai buni medici veterinari care vor oferi gratuit consultații de specialitate, cei mai buni producători de hrană pentru căței, cu cele mai renumite și mai variate feluri de mâncare; jucării și accesorii, ședințe foto specializate, casting pentru animale și multe, multe alte surprize!

“Vai, sună grozav, dar… eu nu am încă un cățel!” Nu-ți fă griji, ne-am gândit și la tine! J Echipa noastră te așteaptă cu drag și te poate îndruma în privința adopției animăluțului ideal pentru familia ta. Mai mult, la HamFest vei face cunoștință cu căței care sunt în căutarea unei familii și care pot fi adoptați.

Iar dacă vrei doar să petreci o zi frumoasă – sau două – în aer liber, la iarbă verde, te așteptăm cu bucurie să te distrezi la HamFest împreună cu toată familia: de la bunicii care pot lenevi la soare și savura ceaiuri de plante, până la copiii pentru care am pregătit spații de joacă special amenajate, dar și Atelierul “Copii și Căței”, unde juniorii vor învăța cum să fie buni și responsabili cu animelele.

Așadar… e clar! Toată lumea are de făcut ceva interesant, amuzant sau relaxant la HamFest J În concluzie, cu sau fără cățeii din dotare, ne vedem cu toții acolo. HamFest este pentru voi!

HamFest 2016 are loc sâmbătă și duminică, 17 și 18 septembrie, între orele 11 și 17, pe Strada Barbu Văcărescu nr. 162-164, în București, sector 2.

Accesul la eveniment – doar 1 ron!

Organizator: Asociația Red Panda

Partener principal: Planeta Ham Ham

https://www.facebook.com/HamFestRomania

Join our community on www.facebook.com/HamFestRomania

 

 

 

 

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *