Skip to content

Voluntariat

Dacă iubești animăluțele și vrei să te implici, te așteptăm alături de noi; echipa Red Panda este mereu dornică de noi colegi. Fiecare dintre noi poate ajuta într-un fel, oricât de mic!

Cum te poți implica?

avem nevoie de voluntari atunci când organizăm 
evenimente (campanii de sterilizări, târguri de adopții, ateliere educative pentru copii, ore de educație in scoli). Voluntarii pot ajuta la organizarea evenimentelor sau pot să discute cu vizitatorii despre animăluțe, să încurajeze adopția cățeilor și pisicuțelor aflate în grija noastră sau să povestească despre beneficiile sterilizării

întrucât Centrul de Adopții este mereu plin, iar numărul animăluțelor care au nevoie de ajutor este întotdeauna mare, ne este de mare folos găzduirea temporară a animăluțelor până când vor fi date spre adopție finală. Chiar dacă le puteți ține numai câteva zile, până când găsim alte soluții.

deseori se întâmplă să avem nevoie sa transportăm un animălut la un cabinet veterinar sau să îl luăm de pe strada, astfel că oricine are permis de conducere și mașină poate fi de mare ajutor

poti ajuta de asemenea cu promovarea proiectelor (pe diverse canale media) sau a cazurilor de animale disponibile pentru adoptie (in cercul tau de cunostinte)

de ajutor ne sunt ți cunoștintele de fotografie, PR sau grafică

O alta modalitate foarte importanta prin care poti susține activitatea noastră este donarea sau strângerea de fonduri

donatii periodice

Poti dona periodic (dupa cum doresti si poti) o anumita suma de bani. Orice suma, oricat de mica, este mai mult decat binevenita. Donatiile se pot face in contul nostru RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000, First Bank sau prin PayPal (pe adresa donate@red-panda.ro). Daca doresti sa donezi pentru un caz anume, te rugam sa specifici acest lucru in momentul in care faci donatia.

adoptie la distanta 

Poti adopta la distanta un animalut – daca te impresioneaza un anumit caz si nu poti sa adopti acel sufletel, poti sa donezi bani pentru recuperarea sau intretinerea acestuia.
donatii de obiecte, medicamente sau mancare pentru animalute

Poti dona obiecte care sunt de folos unui animalut (boluri de mancare/apa, paturi, zgarzi, lese, hainute, medicamente etc) si de care nu mai ai nevoie. Orice donatie de mancare (fie bobite, fie hrana umeda) este bine primita de patrupedele aflate in grija noastra.

incurajeaza donatiile

Poti promova donatiile in cercul tau de prieteni si cunostinte.